Zakelijk mobiel bereikbaar zijn 

Mobiel bellen met de mobiele abonnementen van VidiNed zorgt voor rust op de maandelijkse factuur én past precies bij hoe jij jouw mobiele abonnementen wilt inzetten op de zaak. 

Iedere medewerker heeft een andere behoefte voor zijn of haar mobiele abonnement. De medewerker die voornamelijk thuis werkt heeft een ander belgedrag en dataverbruik dan de collega die dagelijks onderweg is. 

Naast onze reguliere spraak- en data abonnementen hebben wij ook nog Project Communication Solutions Mobile. Een maatwerkoplossing voor bedrijven en organisaties die een specifieke behoefte hebben voor de mobiele aansluitingen. 

Uiteraard bieden wij ook mobiele toestellen van de merken Samsung en Apple die wij in een aantrekkelijk maandelijkse vergoeding kunnen verwerken indien gewenst. 

Twee netwerken, één aanbieder

VidiNed maakt gebruik binnen Nederland van de netwerken van KPN en T-Mobile en is daarbij de aanbieder naar de klant toe. Hierdoor ben je verzekerd dat je altijd gebruik maakt van een goed aanbod op één van de twee sterkste netwerken van Nederland én dat je slechts één aanspreekpunt hebt voor alle vragen op het gebied van mobiele abonnementen. Je ontvangt van ons ook de maandelijkse factuur en uiteraard zijn onze abonnementen ook maandelijks opzegbaar. 

De abonnementen van KPN zijn geschikt voor bedrijven en organisaties die de aansluitingen willen integreren in de cloudcentrale door gebruik te maken van Vast&Mobiel integratie.

 • standaard onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers
 • standaard met 1 GB databundel
 • per medewerker te selecteren: 2, 5, 12 GB of onbeperkte databundel
 • optioneel: volledige Vast&Mobiel integratie mogelijk
 • maandelijks opzegbaar met één maand opzegtermijn
 • verkrijgbaar vanaf € 17,50 per maand (excl. BTW)

De abonnementen van KPN zijn geschikt voor bedrijven en organisaties die de aansluitingen willen integreren in de cloudcentrale door gebruik te maken van Vast&Mobiel integratie.

 • standaard onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers
 • standaard zonder databundel
 • per medewerker te selecteren: 0, 4, 10 of 20 GB databundel
 • Vast&Mobiel integratie NIET mogelijk
 • maandelijks opzegbaar met één maand opzegtermijn
 • verkrijgbaar vanaf € 10,00 per maand (excl. BTW)

Effectiever communiceren met Vast&Mobiel integratie

Wat is Vast&Mobiel integratie?

Binnen de BroadSoft cloudcentrale is het mogelijk om de mobiele telefoon volledig te integreren alsof het een regulier bureautoestel is. Hierdoor komen de krachtige functies beschikbaar op de mobiele telefoon die voorheen alleen voorbehouden waren aan de vaste bureautoestellen. 

Het is mogelijk om deel te nemen aan wachtrijen, call centers, intern verkort te kiezen of om jouw collega’s te laten zien dat je in gesprek bent op jouw mobiele toestel.

Hoe werkt het?

Op dit moment is de koppeling van het mobiele toestel en de cloudcentrale alleen mogelijk wanneer gebruik gemaakt wordt van het KPN netwerk met één van de mobiele abonnementen van VidiNed. 

Binnen het mobiele netwerk wordt het mobiele abonnement gekoppeld aan de cloudcentrale en verloopt al het spraakverkeer via de centrale. Je bent en blijft normaal bereikbaar op het bekende 06-nummer. 

Werkt het in het buitenland?

Door de technische koppeling van het mobiele abonnement met de cloudcentrale wordt het gehele technische deel door KPN afgehandeld.

Oproepen naar en van de Vast&Mobiel aansluiting in het buitenland worden als een normaal “mobiel” gesprek naar KPN geleid en vervolgens naar de cloudcentrale. Met de komst van “bellen over 4G” behoren verbindingsproblemen in Oostenrijk en Frankrijk tot het verleden. 

Kan ik een vast toestel gebruiken?

Jazeker! Het voordeel van de Vast&Mobiel integratie is dat je nog steeds gebruik kan maken van het toestel op kantoor. Je kan bijvoorbeeld een gesprek aannemen op jouw mobiele toestel en vervolgens met *11 overzetten naar jouw vaste toestel. Of andersom. 

De twee toestellen (vast en mobiel) zijn voor de centrale één toestel en je kan zelf aangeven waar je de oproepen wilt ontvangen door gebruik te maken van de bijgeleverde app. 

Heb ik een nieuw toestel nodig?

Door de koppeling op het mobiele netwerk van KPN en de cloudcentrale is het niet nodig om nieuwe toestellen aan te schaffen om gebruik te kunnen maken van Vast&Mobiel integratie. Zelfs een eenvoudige mobiele telefoon kan direct gebruikt worden. Wil je echter de app gebruiken dan adviseren we wel om een recente Android of iOS telefoon te gebruiken. 

Is Vast&Mobiel duur?

De maandelijkse licentiekosten voor de integratie bedragen € 2,50 per maand per aansluiting. 

Alle licenties en mobiele abonnementen die bij VidiNed afgenomen worden zijn maandelijks opzegbaar per medewerker. Zo blijf je nooit met ongebruikte simkaarten zitten die geld kosten. 

Wil je advies over hoe Vidined jouw bedrijf kan voorzien van de beste mobiele aansluitingen?

Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten op 088 204 99 00 of vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 


Overal werken met een DataSIM

De recente ervaringen die we opgedaan hebben tijdens de COVID-19 pandemie heeft ons geleerd dat we niet meer afhankelijk zijn van een vaste werkplek op kantoor om te werken. 

Medewerkers kunnen nu gebruik maken van een eigen mobiele WiFi-router voorzien van een datasimkaart en daarmee veilig het internet op. Het is ook mogelijk om het internetverkeer te beperken en via het eigen bedrijfsnetwerk te laten verlopen. 

Op deze manier is het mogelijk om veilig te werken bij de koffiebar, dat hippe eettentje of op klantlocatie zonder het risico te lopen op dat medewerkers verbinden met een onveilig WiFi-netwerk. 

En staat dat hippe eettentje in het buitenland? Wanneer 4G of 5G beschikbaar is dan kan er gewoon gewerkt worden alsof je op kantoor bent. 

Project Communication Solution (PCS Mobile)

Tijdelijke mobiele internetverbinding

Voor locaties die een tijdelijke internetverbinding nodig hebben bieden we een tijdelijke internetverbinding op basis van 4G / 5G inclusief geschikte router. Tijdelijk internet is te huur vanaf één week en wordt net als onze reguliere verbindingen volledig opgenomen in de monitoring. 

Evenementen

Tijdelijk mobiele aansluitingen nodig voor een evenement? Dan biedt PCS Mobile een flexibele oplossing die per week gehuurd kan worden en volledig op maat ingericht kan worden.

Eigen APN op het mobiele netwerk

Met een eigen APN is het mogelijk om mobiele aansluitingen (spraak/data of datasim) te koppelen aan het eigen bedrijfsnetwerk. Door gebruik te maken van een eigen APN wordt dataverkeer niet over het publieke internet geleid en daarmee wordt een extreem hoge mate van netwerkveiligheid behaald. 

Projecten

Naast onze maatwerkoplossingen voor tijdelijk internet, evenementen en een eigen APN is het ook mogelijk om PCS Mobile te betrekken bij specifieke wensen voor projecten. We zijn graag betrokken bij projecten waar anderen afhaken.