Internet op maat

Als partner voor jouw zakelijke internetverbinding zorgen we voor alles wat je als ondernemer nodig hebt. 

We bepalen samen op basis van het beoogde gebruik wat voor type verbinding het beste bij jouw bedrijf past. Lees je voornamelijk mail, werk je veel met grote bestanden in de cloud of wordt er juist veel gebruik gemaakt van WebEx en Microsoft Teams?

Met de zakelijke internetverbindingen van VidiNed ben je verzekerd van een stabiele en supersnelle verbinding op de beste netwerken van Nederland. 

Zakelijk internet

Met Zakelijk Internet van Vidined maak je gebruik van een snelle en stabiele verbinding om te kunnen werken in de Cloud, bel je in hoge audiokwaliteit en kan je downloaden wat je wilt. 

De verbinding wordt geleverd via het landelijke koper- of glasvezelnetwerk. Afhankelijk van de beschikbaarheid op het aansluitadres wordt de verbinding geleverd op basis van het kopernetwerk (VDSL / BVDSL of VPlus) of glasvezel (FTTH).

Zakelijk Internet is geschikt voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de internetverbinding tegen aantrekkelijke kosten. 

Zakelijk glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel van Vidined wordt vanuit de provider (KPN, Eurofiber of VodafoneZiggo) een eigen glasvezel aangelegd tot op het aansluitadres. Deze eigen glasvezel biedt een snelle en stabiele symmetrische verbinding aan bedrijven die gebruik maken van bedrijfskritische applicaties of diensten. 

Anders dan bij een glasvezel van Zakelijk Internet wordt er met de provider een SLA bepaald en kunnen eventuele onderbrekingen vanuit de provider binnen 4 uur of de volgende kantoordag verholpen worden. 

Tijdelijk internet

Tijdelijke verbindingen op basis van 4G/5G of xDSL kunnen uitermate handig zijn wanneer er wel behoefte is aan een stabiele internetverbinding zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Daarnaast is het mogelijk een LAN-infrastructuur te leveren tot in iedere uithoek van de tijdelijke locatie. 

Backupverbinding

Geen enkele verbinding is ongevoelig voor een kabelbreuk of technische storing in het netwerk van de provider. Om er voor te zorgen dat het werken (vrijwel) normaal door kan gaan in het geval van een technische storing kunnen wij een backupverbinding leveren op basis van xDSL, FTTH of Zakelijk glasvezel.

Support 24/7/365

Verbindingen en routers die afgenomen worden bij VidiNed worden standaard opgenomen in de monitoringssoftware en daarmee houden we de verbinding en hardware in de gaten. Zodra we afwijkingen constateren beginnen we een uitgebreid onderzoek waar deze afwijkingen vandaan komen. Indien nodig brengen we de klant op de hoogte en geven we aan wat de vervolgstappen gaan zijn. 

We nemen graag contact op met je!


Sterke netwerken vragen om sterke merken

  • firewall
  • switching
  • access points
  • DSL routers
  • fiber routers
  • switching
  • access points
  • firewall
  • switching