Contact, daar zijn we goed in

Contact leggen is de eerste stap om een indruk te krijgen van hetgeen wij voor een bedrijf kunnen betekenen. 

Alles wat we doen, doen we vrijblijvend. We hebben geen opdringerige accountmanagers die je de mooiste oplossingen verkopen tegen de beste prijzen. Wij werken en denken vanuit techniek; en bieden onze oplossingen dan ook altijd aan op maat voor onze klant. En daar zijn we transparant in en daardoor komen we samen altijd tot de mooiste en beste samenwerkingen.

Wil je ook ervaren hoe het is om eens een leuk gesprek te hebben over telefonie, connectiviteit of de cloud? Bel ons dan. We staan je graag te woord.

Algemene vragen

We staan je graag te woord op werkdagen van 08.30 tot 17.00 op het algemene telefoonnummer. Dit nummer is ook te gebruiken voor alle vragen omtrent offertes, leveringen, facturen of om kennis te maken met ons. Voor servicevragen verwijzen we je graag naar ons servicenummer. 

088 204 9900

contact@vidined.nl

Support 24/7

Heb je een servicevraag? Maak dan gebruik van ons servicenummer. We staan je graag te woord en helpen je bij jouw serviceverzoek. Dit nummer is ook bereikbaar buiten kantoortijden voor serviceverzoeken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. 

088 204 9911

support@vidined.nl

Support für D/A/CH-Kunden

Selbstverständlich bieten wir unsere Kunden aus D/A/CH-Ländern Unterstützung auf Deutsch. Rufen Sie uns an für Deutschsprachige Service- und Kundenbetreuung.

0049 3222 999 024


support@vidined.nl

Bedrijfsinformatie

Niet alleen onze dienstverlening is volledig transparant, ook onze gegevens. Hieronder hebben we de belangrijkste informatie overzichtelijk vermeld. Wil je meer weten over Vidined BV? Neem dan gerust contact met ons op. 

Adresgegevens

Energieweg 19 B

5804 CE VENRAY

KvK nummer

KvK Centraal Gelderland

nummer: 83142908

BTW nummer

NL BTW / VAT ID

nummer: NL862748112B01

ACM nummer

Registratie Telecomproviders

nummer: 83142908

Algemene voorwaarden VidiNed BV

Het is altijd prettig om te weten op welke basis we zaken gaan doen; daarom hebben we onze algemene voorwaarden als download beschikbaar staan. 

[ download algemene voorwaarden versie november 2021]