Back-To-The-Office 

Speciaal voor de bedrijven die de internetverbinding een maximale boost willen geven bieden we tot 24 december 2021 de Back-To-The-Office (BTTO) glasvezelaanbieding aan. 

Met BTTO sluiten we jouw bedrijf aan op het landelijk dekkende Eurofiber-netwerk en profiteer je van één van de betrouwbaarste zakelijke glasvezelnetwerken van Nederland. We leveren BTTO in heel Nederland met de snelheden 200/200 Mb/s, 500/500 Mb/s of 1000/1000 Mb/s. Niet alleen het downloaden zal daarmee flink sneller zijn, ook het uploaden is ongekend snel.

Daarnaast betaal je gedurende de actieperiode geen aansluitkosten en ontvang je een flinke korting op het maandelijks abonnement. 


Haal vandaag de snelheid van morgen binnen

Back To The Office 200

200 / 200 Mb/s

324 249*

per maand excl BTW

 • 200 / 200 Mb/s verbinding
 • 36 maanden looptijd
 • geen aanlegkosten
 • één vast IP adres
 • 24/7 support & monitoring
 • router / firewall optioneel
 • *Het vermelde actietarief is op basis van gebiedsclassificatie E. Indien op basis van het netwerk blijkt dat gebiedsclassificatie A geldt, dan zal een netwerktoeslag van € 30,00 p/m in rekening gebracht worden. 
beste keus

Back To The Office 500

500 / 500 Mb/s

434 299*

per maand excl BTW

 • 500 / 500 Mb/s verbinding
 • 36 maanden looptijd
 • geen aanlegkosten
 • één vast IP adres
 • 24/7 support & monitoring
 • router / firewall optioneel

*Het vermelde actietarief is op basis van gebiedsclassificatie E. Indien op basis van het netwerk blijkt dat gebiedsclassificatie A geldt, dan zal een netwerktoeslag van € 30,00 p/m in rekening gebracht worden. 

Back To The Office 1000

1000 / 1000 Mb/s

845 399*

per maand excl BTW

 • 1000 / 1000 Mb/s verbinding
 • 36 maanden looptijd
 • geen aanlegkosten
 • één vast IP adres
 • 24/7 support & monitoring
 • router / firewall optioneel

*Het vermelde actietarief is op basis van gebiedsclassificatie E. Indien op basis van het netwerk blijkt dat gebiedsclassificatie A geldt, dan zal een netwerktoeslag van € 30,00 p/m in rekening gebracht worden. 

Persoonlijke begeleiding 

Een glasvezel vanuit het Eurofiber-netwerk realiseren we samen. Na de eerste kennismaking spreken we alle mogelijkheden en wensen door en op basis daarvan sturen we een samenvatting zodat jij ook volledig op de hoogte bent van de technische inrichting. Vanaf dat moment heb je ook één aanspreekpunt voor vragen, de status van de levering en de oplevering. 

De levertijd van de nieuwe glasvezelverbinding bedraagt in de regel 8 tot 16 weken. Dit is mede afhankelijk welke netwerkinfrastructuur al in de buurt van het aansluitadres aanwezig is. Door een goede communicatie te verzorgen tussen alle betrokken partijen kunnen we zorgen voor een strak leverproces. 

WEEK 0

STAP 1 : OPDRACHT & OFFERTE

We sturen zo snel mogelijk een volledig voorstel voor de nieuwe glasvezel. Na het ondertekenen gaat de opdracht direct door naar de leverancier. 

WEEK 0 – 3


STAP 2: SITE SURVEY

Na het indienen van de opdracht bij de leverancier maken we binnen drie weken een afspraak voor een locatiebezoek. We bekijken dan waar de glasvezel het pand binnen moet gaan komen en op welke locatie in het pand de apparatuur geplaatst kan gaan worden. We spreken verder ook alle andere relevante zaken door die van belang zijn voor een vlotte levering. 

WEEK 3 – 11


STAP 3: GRAVEN EN BLAZEN

De vergunningen om te mogen graven worden aangevraagd bij de lokale gemeente, de technische tekeningen afgerond en de graafploeg ingepland. We zijn dan al hard op weg naar een nieuwe internetverbinding bij jou op de zaak. 

WEEK 11 – 16


STAP 4: OPLEVEREN

Zodra de glasvezel op de afgesproken locatie in het pand afgemonteerd is, zorgen we voor een snelle activatie. Je kan na activatie direct gebruik maken van de nieuwe glasvezelverbinding. 

De “kleine” lettertjes van BTTO-aanbieding


Looptijd

De looptijd van de internetverbinding is 36 maanden na het moment van activeren. Gedurende de looptijd geldt de prijsstelling zoals overeengekomen.

Support

Standaard geldt voor iedere Zakelijk glasvezelverbinding 24/7-support. Dit kan telefonisch, per mail of via het ticketsysteem gedaan worden en er gelden geen aanvullende ticketkosten. De afgenomen verbinding wordt opgenomen in de monitoringsoftware van VidiNed en daarmee weten we vrijwel direct of er zaken spelen op de verbinding. 

IP-adressen

Iedere Zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard opgeleverd met één vast IP-adres. Het is mogelijk om gebruik te maken van IP-blok reeksen. Deze kunnen afgenomen worden in blokken van 4, 8, 16, 32, 64, 128 of 256-adressen. 

Hardware

We leveren de verbinding “kaal” op; dat wilt zeggen dat het mogelijk is om geschikte eigen apparatuur (firewall, glasvezelrouter) opnieuw in te zetten. Het is ook mogelijk om VidiNed de noodzakelijke apparatuur te laten leveren van de merken Cisco, FortiNet en HP Aruba. 

Eurofiber gebiedsclassificatie

De vermelde tarieven in de aanbieding zijn gebaseerd op een locatie die eenvoudig aangesloten kan worden op het landelijke Eurofiber netwerk. Gebiedsclassificatie E is een locatie met een redelijk dichte infrastructuur, terwijl gebiedsclassificatie A gebaseerd is op een locatie waarbij de Eurofiber infrastructuur verder verwijderd is van de uiteindelijke aansluitlocatie. 

Vrijblijvende offerte aanvraag

Interesse in de Back-To-The-Office actie? Neem dan contact met ons op door het offerteformulier in te vullen of bel 088 204 9900.